Om oss

Bostadspartner i Katrineholm AB är ett relativt nystartat fastighetsbolag sedan sommaren 2016 i samband med att vi fick möjlighet att förvärva samtliga fastigheter i Katrineholm från tidigare ägare Alarosen AB. Det beståndet kompletterades 2018 med ytterligare ett förvärv av fastigheter från Laxen HB i Katrineholm.
Själva fastighetsbeståndet består idag av 15 hus runt om på olika centrala adresser både på södra, östra och norra sidan av Katrineholm med ca 250 lägenheter och några affärslokaler/kontor.
Vi är tre delägare till Bostadspartner och vi äger och förvaltar sedan många år tillbaka fastigheter i huvudsak i Nyköping och då både industri, bostads och affärslokaler i separata olika bolag.
Vår målsättning med Bostadspartner är att förvalta och utveckla dessa fastigheter samt att med ett långsiktigt ägande kunna bidra till Katrineholms fortsatta utveckling på bostadsmarknaden.

Drift och skötsel av fastigheterna utförs av egen personal på plats måndag-fredag och vi gör även vissa renoveringar och ombyggnationer själva.

Ekonomisk förvaltning inklusive uthyrning av lägenheter och lokaler i fastigheterna sköts av vår värdefulla kontorist Monica Ericsson.

Vi har inga fasta öppettider utan du når oss bäst på mail eller telefon på förmiddagarna 8-12 och vi bokar gärna ett möte så ses vi på Hantverkaregatan 2E där vi har gemensamt kontor med Skandiamäklarna i Katrineholm.

Välkommen att kontakta oss!

Städning i trappuppgångar och källare utförs av Samhall varje vecka.

Felanmälan dagtid sker på:

Mail: felanmalan@bostadspartner.se

Hemsida: www.bostadspartner.se

Telefon 0150-12100

Nattetid vid akuta ärenden (brand, vattenläcka och störning) kontaktar ni:

Securitas 010-4705753

Kostnader för låsning, öppning, störning samt fel orsakade av hyresgästen debiteras efter varje utryckning.

Vi välkomnar er varmt som hyresgäster i Bostadspartner i Katrineholm AB

Lawn mower and daisies
Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...